11 de març de 2015

Qui som l’EdC

L’escola de cases ens dediquem a la formació en l’àmbit de l’animació sociocultural. Formem monitors de temps lliure i animadors juvenils, en les titulacions bàsiques i en formació continuada. Formem professorat i fem formació a mida per a les entitats que ens ho demanen. Nosaltres mateixos som una Entitat No Lucrativa (ENL).
L’escola de cases, o Escola de Formació de la Federació Valenciana de Cases de Joventut, som els responsables de l’àrea de Formació de la FVCJ, i vam ser reconeguda i homologada com a tal l’1 de febrer de 1996. Començàrem a caminar a la ciutat de Quart de Poblet (València), i som l’equip de gent que dona continuitat a la pionera escola TRAJECTE ASSOCIATS. La nostra escola té la seu física a Manises. Des de l’any 2003 som sòcies fundadores de la Asociación Española de Educación en el Tiempo Libre – MLPV
Treballem colze a colze desenvolupant polítiques públiques de joventut i temps lliure mitjançant el model de la GESTIÓ CÍVICA, i formant professionals en molts municipis com Quart de Poblet, Xirivella, Benicàssim, Picassent, Silla, Alcàsser, entre d’altres; amb la majoria d’ells portem organitzant conjuntament cursos de formació de monitors de temps lliure des de fa més de 20 anys. Consulta’ns.
El nostre local no és només nostre, el compartim amb altres entitats: La Fundació Movimiento Ciudadano, l’Associació d’Esplais i l’Associació Impuls. Ens agrada l’origen del local perquè explica el nostre també: fou construït amb el treball i els diners de treballadors d’un barri oblidat que necessitaven una guarderia que l’ajuntament prometia però mai arribava. Si vols enamorar-te més de l’escola i d’aquesta història, clica ací.
무료 vpn